Mungesa e reshjeve të borës po i brengos bujqit, sidomos ata që kanë mbjell grurë.
 

Ndërsa, temperaturat e ulëta dhe reshjet e borës që po paralajmërohen nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, po i frikësojnë mjekët se do të bëjnë që virusi i gripit të shtohet tek qytetarët e Kosovës, edhe ashtu goxha i pranishëm kohëve të fundit. /KlanKosova