Fatimah Hossaini është një fotografe mode në Afganistan. Ajo bën fotografi që tejkalojnë kufijtë dhe normat kulturore në vend.

Ajo thotë se dëshiron ta përdorë punën e saj për të ndihmuar gratë të shihen, transmeton KultPlus.

Afganistani është një shoqëri konservatore dhe Fatimah thotë se ajo dëshiron të vazhdojë të jetojë dhe të punojë në vendin e saj.