Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë ka publikuar informacionet e fundit rreth harxhimeve për naftë dhe rrymë në Maqedoni.

Bëhet fjalë për importin në Maqedoni.

Sipas këtyre informacioneve, në Maqedoni janë sjellë derivate me kundërvlerë prej 265.1 milionë euro.

Në krahasim me vitin e kaluar, ka zvogëlim të këtyre të ardhurave.

Në zvogëlimin e kësaj shifre kanë ndikuar edhe kursimet e qytetarëve të Maqedonisë dhe uljes së çmimit të derivateve të naftës./Telegrafi/