Burri ngre 10 litra ujë vetëm me kapakët e syve

Një njeri mund të ngrejë 10 litra ujë duke përdorur vetëm kapakët e syve.  Song Tao nga Shangdong i Kinës, ngre peshën deri në dhjetë litra, vetëm me anë të kapakëve të syve.

43 vjeçari për 26 vite ka praktikuar këtë metodë të dhimbshme. Burri vendos kapëset në lëkurë dhe pasi i ka siguruar  i kap kovat dhe i ngren lart.  Për këtë marifet të pazakontë Song Tao është nderuar nga provinca ku jeton, pasi ky akt   njihet si vepër arti.