Fabio Capello ka folur edhe njëherë për çmimin më të madh individual, ‘Topi i Artë’.

Trajneri italian kishte deklaruar para disa javëve se Lionel Messi e meriton të fitoj çmimin e ‘Topit të Artë’.

Megjithatë, Capello tani ka ndërruar mendje dhe ka ‘ngrënë’ fjalët e tij, pasi ka deklaruar se është Cristiano Ronaldo ai që meriton ‘Topin e Artë’.