E diel, 19 Shtator, 2021

Edhe nëse sëmuren, personat e vaksinuar e kalojnë shumë më lehtë Kovid-19 sesa personat...

0
Në postimin që po e recenzojmë, duke anashkaluar informacione të rëndësishme, krijohet një përshtypje e gabuar. Edhe nëse ka të infektuar me Kovid-19 pas...

Pastruesit në Stacionin hekurudhor në Londër nuk janë fotografuar për të inskenuar një pandemi...

0
Ky postim është nxjerrë jashtë konteksti, pra duke mos deklaruar informacionet dhe me fshehjen e tyre të qëllimshme ose të paqëllimtë, në publik krijohet...

Është dezinformatë se vaksinat janë burim i mutacioneve dhe sëmundjeve

0
Të thuash se vaksinat janë një burim mutacionesh dhe sëmundjesh është jashtë çdo logjike. Nuk ka asnjë dëshmi nga ndonjë hulumtim relevant që mund...

Postimi dezinformon se vaksinat kundër Covid do të çojnë në variant të ri që...

0
Dokumenti i lidhur në postim, përshkruan katër skenarë hipotetikë për të ardhmen e pandemisë me koronavirusin, që lidhen me vetë virusin. Skenari i parë...

Edhe nëse sëmuren, personat e vaksinuar e kalojnë shumë më lehtë Kovid-19 sesa personat...

0
Në postimin që po e recenzojmë, duke anashkaluar informacione të rëndësishme, krijohet një përshtypje e gabuar. Edhe nëse ka të infektuar me Kovid-19 pas...

Informacione të pavërteta rreth vaksinës COVID-19 vazhdojnë të shpërndahen në rrjetet sociale

0
Në rrjetet sociale, vazhdon fushata dezinforumese kundër vaksinës anti-COVID19. Edhe pse ekspertët mjekësorë kanë deklaruar vazhdimisht se vaksinat nuk kanë efekt magnetizues dhe nuk...

Doza e tretë nuk do të vrasë njerëzit, por do të përforcojë mbrojtjen kundër...

0
Një postim i shkurtër me dy reshta i cili megjithatë përmban më shumë se dy dezinformata në lidhje me vaksinat kundër Kovid-19 është shpërndarë...

Nuk është e vërtetë se numri i rasteve të reja është më i madh...

0
Numri i rasteve të reja nuk është më i lartë tani sesa në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Nëse bëhet një krahasim...

Postim në Facebook dezinformon se në vjeshtë do të vdesin të gjithë të vaksinuarit

0
Ky postim i referohet antivakserit Victor Coleman dhe e dezinformon publikun se të vaksinuarit në vjeshtë do të fillojnë të vdesin, si dhe se...

Pse u rrit numri i fëmijëve me infeksione respiratore “dimërore” në mes të verës...

0
Infeksioni virusal që ishte shkaktari që pesëdhjetë fëmijë në Gjevgjeli, por edhe një numër i madh i fëmijëve të kërkojnë ndihmë në Klinikën e...