Servilizmi mbi gjakun dhe Idealin

Gjithmon dhe gjithëher u thirëm në emër të gjakut dhe Idealit,por kush në të vërtet u thirr ? Padyshim dhe në asnjë moment këtë nuk...

Fundi i një shteti të korruptuar

Një qeveri e re në Maqedoni do të thotë edhe një Proces të Vettingut, të njëjtë si në Shqipëri, i cili do t’i pastronte...

Aleanca për Shqiptarët po rritet shpejtë dhe me hapa të sigurtë

Faleminderim deri tek votuesit dhe aktivit të Aleancës për Shqiptarët. E domosdoshme do të jetë edhe sqarimi rreth ditës së votimit, ku Aleanca për Shqiptarët...

MATOSHI: Të çlirohemi nga hipokritët

Shqiptarët në Ballkan nuk kanë qenë në asnjë etapë historike më mirë se tani kur kemi zhvillim ekonomik në Shqipëri, Kosovë, më pak në...

Mund të vrasim t’ua drejtojm gishtin e mesëm dhe të kërcënojm!?

Shkruan Lulzim Aliti Në vazhdimsi po shohim çdo ditë drejtësi selektive në FYROM. Vallë edhe ne mundemi të vrasim dhe të cilësohet aksident trafiku? Sikur në burektore...

Burhan Nuhija po mbahet padrejtësishtë në burgjet maqedonase

Shkruan Hamdi Ndrecaj- PANTERI Disa fjalë për bashkëluftëtarin e arrestuar dhe të dënuar si shumë të tjerë me burgim të përjetshëm nga shteti monstrum sllavo-...

​PSE NGUTEN PARTITË DHE POLITIKANËT SHQIPTARË PËR ZGJEDHJET LOKALE TË RADHËS NË MAQEDONI?

Vërtet, pse nguten kaq shumë partitë politike dhe politikanët shiptarë në Maqedoni për zgjedhjet lokale të radhës, të cilat parashikohet të mbahen në tetor...

CIVILIZIMI SHQIPTAR ZBARKOI NË LENS TË FRANCËS

Nga: Flakron BEXHETIKombëtarja e futbollit shqiptar është padyshim krenaria e çdo shqiptari. Përpjekjet e vazhdueshme të futbollistëve të kombëtares e ngritën atë në piedestal...

Postimet e fundit