6 karakteristikat e njerëzve të ndjeshëm

Ekzistojnë 6 karakteristika të personave të ndjeshëm që i bëjnë ata më të fortë se shumë të tjerë. Sepse ndjeshmëria nuk është sinonim i...

Tre hapa për kontrolluar ankthin dhe emocionet në punë

Sipas kërkimeve të fundit të LinkedIn, më shumë se gjysma e punonjësve në SHBA thonë se puna e tyre është stresuese. Ne shpenzojmë 90 000...

Dielli – Ilaçi natyral që mban larg sëmundjet

Dielli dhe rrezet e tij janë një ilaç natyral për shëndetin tonë dhe mirëqënien. Ja disa përfitime që kanë rrezet e diellit te ne: Për kockat: të...

Kripa e detit, maska natyrale e flokëve

Na ka ndodhur shumë herë që gjatë plazhit të jemi të detyruar t’i mbajmë flokët me kripën e detit për arsye të ndryshme. Flokët...

Prindërit e përkushtuar kanë këto cilësi

Natyra prindërore është e tillë që gjithmonë tregohet shumë mbrojtëse ndaj fëmijëve. Por, duke e tepruar me kujdesin ndaj fëmijëve, mund t’i shkaktoni atij...

Mos u ndikoni nga njerëzit e këqinj dhe të ligë

Një burrë i mençur dhe i urtë, mbërriti në një fshat, banorët e të cilit as që i kushtuan vëmendje. Vetëm një grup të...

Trupit të njeriut i janë të domosdoshme 10 ditë në det!

Shkencëtarët kanë përcaktuar që deti na bën më të relaksuar, por dhe e ndryshon kiminë e trupit tonë Njerëzit qëmoti kanë qenë të vetëdijshëm për...

Anton Çehov: 8 cilësitë e një njeriu të kulturuar

Çfarë do të thotë të jesh ”i kulturuar”? Çekov shkruan nga Moska më 1886: Sipas mendimit tim, njerëzit me kulturë duhet të përmbushin kushtet që vijojnë: –...

Gjykata liron reperin Stresi nga burgu

Gjykata liron reperin Stresi nga Burgu. Reperi i njohur Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi u arrestua në një hotel në zonën e Linzës...

Leximi dhe shëndeti mendor: Shkrimtarët e njohur flasin për shërimin tekstual

Në momentet më vë vështira, letërsia mund të jetë ilaçi më i mirë. Telegrafi sjell pjesë të debatit të veçantë të organizuar nga BBC...

Postimet e fundit