Këta njerëz tradhtojnë më shpesh

Shenjat që një person ka prirje për tradhti ndonjëherë është e vështirë të shihen, mbase edhe ju nuk dëshironi t’i shihni. Mirëpo, shkencëtarët kanë...

Një veprim i përditshëm po ju dëmton flokët

Po ju tregojmë një histori siç ka ndodhur. Autorja tregon që shkoi te parukieri i saj. Do të bënte një prerje majash, ose dhe...

Fjala e Skënderbeut para princave para vdekjes

Fjalimi i më poshtëm është marrë nga libri i autorit Stephan Zannovich, me titullin “Le Grand Castriotto d’Albanie, Histoire”. Teksti prej 131 faqesh është...

Sa shishe ka shitur Coca-Cola në vitin e parë të prodhimit dhe sa shet...

Sot, Coca-Cola është ndoshta edhe pija më e njohur në botë dhe më së shumti e konsumuar, por në fillimet e saj, ishte tejet...

Ta falim apo jo tradhtinë, ja çfarë thonë psikologët

Ka ndodhur. A duhet t’ia pranosh dhe të rrezikosh të ndahesh, apo ta mbash për vete? A është heshtja më e keqe se vetë...

Ja si duhet ta ndryshoni jetën pas moshës 40-vjeçare

Mosha 40-vjeçare është pika e vërtetë e kthesës për jetën e njerëzve. Edhe pse shumëkush nuk e pranon faktin, ai është kokëfortë dhe këtë,...

Këto janë dhjetë punët më stresuese për vitin 2017

Nëse ndiheni të rënduar psikologjikisht, atëherë zbuloni nëse situata është krijuara nga puna që bëni. “CareerCast” ka bërë një klasifikim të punëve më stresuese...

Përse meshkujt nuk janë të lumtur në martesë?

Kur është në fjalë martesa, meshkujt u ankohen shokëve të tyre për disa gjëra. Këto janë disa gjëra të cilat i mundojnë më së...

Ide të mençura për mbajtëse të çelësave (FOTO)

Gjithmonë para se të dalim nga shtëpia e kemi një problem të vogël me çelësat. Nuk e dimë se ku i kemi vendosur, mbi tavolinë,...

Ja si ta njihni femrën e palumtur në martesë: Shihet larg disa kilometra!

Nëse fillon të sillet kështu, me siguri është e palumtur në martesë. Kur partneri e injoron, atëherë femra gradualisht fillon të ndihet e palumtur...

Postimet e fundit