Çeliku: Abdushi i Lëvizjes Besa në gatishmëri për të sulmuar Aleancën, asnjë moment të vetëm BDI-në

Shkruan Gjyla Çeliku

Tash unë nuk e kuptoj a është pozitë ose opozitë Levizja Besa?!!
Ju si e komentoni? Shikoni “Rruga Drejt” me argumente! Të harrosh diktaturën dhe të kamufllosh me koalicionin, kjo ndodh vetëm këtu dhe i bie që je lojë e pozitës ti që lëviz me besë!
#BOLL
Turp!