E premte, 9 Qershor, 2023
Ballina Lifestyle Çfarë është ‘femleisure’ dhe pse duhet ta integroni në rutinën stilistike(FOTO)

Çfarë është ‘femleisure’ dhe pse duhet ta integroni në rutinën stilistike(FOTO)

E vërteta është se kur e lexon këtë fjalë në fillim duket sikur ai që e ka shkruar e ka ngatërruar me fjalën “athleisure”. Por jo! Tendenca e fundit në veshjen femërore quhet “femleisure” dhe mund të quhet pa frikë si një nga tendencat më in të sezonit.

 

Çfarë është “femleisure”?

Siç tregojnë fashion editors, “femleisure” është “martesa” midis veshjeve girly me veshje që kanë karakter sportiv. Domethënë, kombinimi i një fundi me pala me një palë atlete sportive, ose i një fundi lëkurë me një tutë të gjerë që zakonisht e vishni në palestër ose e mbani në shtëpi.

Nëse ju duket e çuditshme, duhet të shikoni në galerinë e mëposhtme, për të marrë më shumë ide e për të parë se sa shumë stil e rehati ofron ky kombinim në përditshmëri.

 

6ea968bb9bc10ffa27accdabcd0cb3cd 25ce59c81eb26a41ae7abbf0fa7e9447 8223802016773c1f46537b1d1cf0dab2 ac2d952a3a1ba996e27b75b95a5af2f6 d42130139097aadbeca0858021c7b317