Çfarë i ka ndodhur fytyrës së Genta Ismajlit?!

Çfarë i ka ndodhur fytyrës së këngëtares së njohur nga Kosova, Genta Ismajli?

Këto pyetje kanë filluar të hidhen nga mendja pas publikimi të një fotografie të saj në rrjetet sociale nga këngëtari Astro.

Kjo fotografi ka zbuluar një detaj jo shumë të mirë për të gjithë fansat e këngëtares Gentës, ku nuk është shfaqur edhe aq e bukur dhe joshëse, sa jemi mësuar ta shikojmë

Madje nuk mungojnë edhe ata që mendojnë, se fytyra e saj po plaket.

ImageImage