Çfarë i tëtheq dhe i largon mushkonjat

Asgjë nuk “përshtatet” si një birrë e ftohtë në verë, si për njerëzit ashtu edhe për mushkonjat. Sipas rezultateve të një studimi japonez, njerëzit që pinë birrë janë më tërheqës për pirësit e gjakut.

Meqenëse u pëlqejnë aromat e frutave dhe lules, birra është një biletë fituese për mushkonjat.

Sekreti qëndron në dyoksidin e karbonit që ato ndiejnë në dhjetëra metra, nivelin e rritur të etanolit në djersë dhe temperaturën më të lartë të trupit.

Asgjë nuk “përshtatet” si një birrë e ftohtë në verë, si për njerëzit ashtu edhe për mushkonjat. Sipas rezultateve të një studimi japonez, njerëzit që pinë birrë janë më tërheqës për pirësit e gjakut.

Meqenëse u pëlqejnë aromat e frutave dhe lules, birra është një biletë fituese për mushkonjat.

Sekreti qëndron në dyoksidin e karbonit që ato ndiejnë në dhjetëra metra, nivelin e rritur të etanolit në djersë dhe temperaturën më të lartë të trupit.
Steroidet dhe nxehtësia e trupit të mushkonjave janë si një tortë ditëlindjeje, kështu që nuk duhet të habiteni nëse ndesheni pas një vrapimi në mbrëmje ose ushtrimeve në një ambient të hapur. Mushkonjat mbërrijnë në skarë të fundit, vetëm kur nuk ka më tym pasi ai i “mbyt” shqisat e tyre, gjë që e bën të vështirë për ato të na gjejnë. Nëse jeni diku në natyrë ku mund të ndizni një zjarr, është e dobishme të shtoni bimë që do t’i largojnë ato, të tilla si livando, rozmarinë ose borzilok.