Kur një gjyqtar merr pulën e pjekur pa pyetur dhe nuk e paguan, shkakton probleme marramendëse në fshat! Ai ndryshon vendimet dhe kanunin në bazë të interesave për ta shpëtuar pengun e tij…

Projekti i ri i TVM2 nën regjinë e Musa Isufit dhe skenar nga Shkëlqim Islami, produksioni Seven Image me producent Driton Ramadani dhe producent ekzekutiv Sefedin Shabani dhe Xhulian Shabani!

Shikoni më poshtë videon: