Në ueb-faqen e qeverisë së Maqedonisë, akoma qëndrojne emrat e kabinetit të vjetër qeverisës, i cili udhëhiqej nga kryeministri Emil Dimitriev, njofton agjencia e lajmeve INA.

Në ballinën e ueb-faqes është publikuar lajmi se është zgjedhur qeveria e re, por biografia e kryeministrit të ri Zoran Zaev dhe ministrave të rinjë akoma nuk ështëe publikuar. (INA)

http://vlada.mk/clenovi