E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
Ballina Lajme Bota Çifti kanadez tregon arsyet pse ndihmuan refugjatët kosovarë (VIDEO)

Çifti kanadez tregon arsyet pse ndihmuan refugjatët kosovarë (VIDEO)

Dennis dhe Isabelle Nash ishin në mesin e dhjetëra kanadezëve që iu përgjigjën thirrjes së qeverisë kanadeze për të ndihmuar refugjatët kosovarë që shkuan atje në vitin 1999.

Ata thonë se është besimi i tyre në një botë paqësore që i shtyri të ndihmojnë ata që ishin në nevojë.

Për më shumë shikojeni një pjesë të reportazhit “Kanadaja – Histori Integrimi”, transmetuar në Interaktiv në KTV.