Një ndër këngëtaret që guxoi të zhvishej në skenë është Çiljeta Xhilaga.

Përveç kësaj edhe format e kolme ishin ato që e karakterizonin, sidomos gjoksi.

Para 15 vitesh është titulluar si seks-boma shqipëtare, por ndryshimet janë të mëdha për vet faktin se trendet në flokë, veshje dhe make-up kanë qënë gjithmonë në evoluim e sipër.