Civil: Duhet të bëhet një analizë e punës së KSHZ-së në Maqedoni

Civil – Qendra për liri pohon se Komisioni Shtetëror Zgjedhor nuk i ka marr parasysh parregullsitë që kjo OJQ ia ka drejtuar, në lidhje me procesin zgjedhor.

 

Prandaj, kjo OJQ kërkon përgjegjësi për shkelje të ligjeve. Sipas tyre, një numër i madh qytetarësh nuk mundën të votojnë për shkak të partizimit dhe paaftësisë së institucioneve, fillimisht të KSHZ-së.

Civil thotë se duhet të bëhet një analizë e punës së KSHZ-së dhe i njëjti të reformohet./Telegrafi/