E kishit menduar të bënit ndonjëherë këtë përzjerje

Bashkimi i coca-colës me pastën e dhëmbëve janë një përzjere e mirë për të pastruar njollat në tualetin tuaj. Provoni të pastroni me to dhe do të përfitoni një shkëlqim verbues.

Mjafton të hidhini një sasi paste në koka kolë, përzjejeni për pak dhe më pas mund të pastroni.