Deri nё datёn 8 janar lejohet çdo abuzim me ushqimin, sidomos me ёmbёlsirat. Madje edhe dietologёt na falin çdo “mёkat tё ёmbёl”, me qёllim qё tё shijojmё sa mё shumё festat, çdo fundvit. Kёshtu qё ju jёni tё lira tё provoni e tё shijoni çdo gjё, deri nё datёn 8 qё do t’i riktheheni rutinёs sё pёrditshmёrisё. Na premtoni!

Nёse nuk jeni shumё tё dhёna pas biskotave me mjaltё e ara dhe pas gurabijeve, atёherё zgjidja ideale pёr t’iu shoqёruar kёto ditё janё kёto çokollata fantastike qё mund tё pёrgatiten shumё thjeshtё e shumё shpejt.

 

Mund t’i merrni me vete edhe nё zyrё, apo nё punёn tuaj. Madje nёse i pёrgatisni mund tё na i dergoni edhe neve pёr t’i provuar. E dini adresёn kёtu tek Revista CLASS?

Shikoni nё videon e mёposhtme pёrgatitjen e tyre.