Këngëtarja Dafina Zeqiri njihet si një nga këngëtaret me operacione plastike.
 

Për të është shkruar se ka fryrë buzët, gjoksin dhe mollëzat dhe ka drejtuar hundën.

Mirëpo, kësaj here ajo ka bërë edhe një ‘rritje’.

Dafina ka përdorur një efekt të Snapchat i cili ia ka fryrë asaj buzët teje mase. Duket se këngëtarja ka menduar ta bëj këtë gjë që ta shoh se si do dukej edhe për një operacion të dytë të buzëve!

17453627_1474058122645709_1261828729_o