Danimarkë: Lideri i së djathtës ekstreme djeg Kuranin dhe ngroh duart me zjarrin e ndezur!

Lideri i te djathtes ekstreme ne Danimarke, Rasmus Paludan, dje ka provokuar muslimanet ne kohen e xhumase, duke djegur Kur’anin.

Me besoni, nuk me dhimbsen muslimanet sa me dhimbset Perendimi, se ne cfare pozite ka rene. Te mjeret ata dhe te mjeret shqiptaret qe po ‘turen’ drejt Evropes.

Sipas lajmeve shtese, edhe parti tjera kane provokuar, kurse disa besimtare edhe jane privuar nga liria sepse qenkan falur ne vend publik.

SHPËRNDAJE