Koordinatorja e grupit parlamentar deputetja e ASH-së Ilire Dauti ka reaguar ndaj deputetes të BDI-së, Vjollca Ademi e cila në diksutimet në seancën e sotme për besimin e Qeverisë ftoi ASH-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet që ka pasur me partitë e ndryshme dhe të cilat janë prishur.

“BDI promovon mentaliteti të frikshëm gjinor që si duket ndihmohet edhe nga gratë deputete të tyre, përderisa e pranojnë këtë mohim ekzistence që ju bëhet”, theksoi deputetja e ASH-së Ilire Dauti.