Rruga drejt…”, sonte në ora 20:45
Kriza politike, bisedimet, zhbllokimi i mundshëm, kërcënimet e Gruevskit ndaj prokurores speciale, Katica Janeva dhe Vanhojtes në fokusin e debatit mes:
Artan Dika  – Aleanca për Shqiptarët, Talat Xhaferit, shef i grupit parlamentar të BDI-së dhe Goran Sugarevski, shef i grupit parlamentar të LSDM-së .