Sonte debat  në Rruga drejt në Alsat-M. Mysafir Zulfi Adili Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët”, Zeqirja Ibrahimi nga lëvizja Besa si dhe Ferid Muhiq nga LSDM  në ora 20:45