radushe

Dëgjesa publike e PDSH-së zbarkoi edhe në Radushë. Grupi i simpatizantëve të flaktë, ngrohtësisht e pritën delegacionin e lartë të PDSH-së e kryesuar nga kryetari Menduh Thaçi dhe deputeti Bekim Fazliu.

Edhe pse takimi nuk kishte aspak masovitet, gjithësej kishte 4 persona, duke mos numëruar Menduh Thaçin dhe Bekim Fazliun, u zhvillua debat interesant, veçanërisht u diskutua “mbështetja” që ia jep SHBA-ja dhe BE-ja PDSH-së si dhe takimet në Bruksel me faktorin ndërkombëtar.