Përbërja e re qeveritare është kah përfundimi dhe se shumë shpejt do të kemi qeveri të re, njofton AlbPortali. Portaljonë ka arritur të siguroj një list me emrat e kabinetit të ri qeveritar dhe me emrat e ministrave të rinj, ku bie në sy se edhe Lëvizja Besa, si pjesë e përbërjes së re qeveritare. Bilall Kasami flitet se do të jetë ministër i ri i Arsimit dhe një ministri pa resor. Nga partitë ende nuk kemi ndonjë konfirmim zyrtar se a janë përafëruar qëndrimet në mes Besës dhe LSDM-s.

 

besim alb