Dënime të ashpra ndaj maqedonasve me pasaportë bullgare

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-12 10:12:18Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Për maqedonsit që kanë pasaporta bullgare kanë filluar dënimet e para të larta deri në 1 mijë euro ndërsa këto dënime janë për shkak se kanë votuar në zgjedhjet e fundit në selitë diplomatike derisa sipas ligjeve atje nuk kanë pasur të drejtë, informon Zhurnal.

Më shumë hetime janë duke u zhvilluar për për qytetet kufitare Blagoevgrad dhe Qustendil ku në adresa të tyre janë shkruar banorë të Maqedonisë, derisa në Blagoevgrad janë regjistruar 283 qytetarë në Qustendil 250 të tjerë në adresa të njejta.