Deputetët votuan ndryshimet për Kodin Zgjedhor

Deputetët me 75 vota “për” sot në mëngjes votuan në favor të propozim ligjit për ndryshime dhe plotësimin e Ligjit për Kodin Zgjedhor dhe propozim ligjin për personat e pa regjistruar në librin amë të lindjeve.

Më herë pas gjashtë orë debat deputetët e shkarkuan Rashela Mizrahi nga funksioni i Ministres për Punë dhe Politikë Sociale.

Për ditën e diell është paralajmëruar shpërbërja e Kuvendit, ndërsa më herët pritet të votohet Ligji për Prokurorinë Publike dhe Këshillit për Prokuror Publikë.