Deputeti i LSDM-së Muhamed Zeqiri në një postim në facebook ka shkruar se nga dita e nesërme nuk do të ket tekstim ekstern

Ky ishte paralajmrim dhe premtim parazgjedhor dhe duhet të mbahet fjala e dhënë . Fol.mk