Deputetja e BDI-së, Kaltrina Azizi me një porosi u është drejtuar bashkëmoshatarëve të saj, që së bashku të qëndrojnë pas Komandantit të shqiptarisë, Ali Ahmeti, i cili do të jetë të dielën në tubimin e parë parazgjedhor të Forumit Rinor në Shkup, njofton TetovaSot.

Ajo thirrjen drejtuar të rinjëve shqiptar të Maqedonisë e nisë me “Rinia me ty Komandant!”

“Të dashur bashkëmoshatarë ,Ju ftoj të dëshmojmë se jemi përkrah Atij që në moshën më të mirë, u bë pjesë e lëvizjeve kombëtare e çlirimtare.
Me njeriun që pikërisht rininë i’a kushtoi, lirisë dhe mirëqenies tonë sot!”, shkruan në fb Kaltrina Azizi.