“Der Spiegel” vendos në ballinë Trump-in me fytyrë të Putinit

Ballina më e fundit e revistës gjermane “Der Spiegel” është mjaft e pakëndshme – të paktën për Trump-in.
 

Der Spiegel është një nga publikimet më prodhuese politike në Gjermani.

Dhe ballina e fundit e revistës shfaqë kokën e Donald Trump të bashkuar me fytyrën e Vladimir Putin, transmeton Gazeta Express.

Ose, më respektivisht, fytyra e Putinit në flokët e Donald Trump.

 

 

 View image on Twitter

SHPËRNDAJE