Numri më madh i votuesve deri në orën 13 sipas të dhënave të KSHZ-së është i evidentuar në Krivogashtani 79.12 %, ndërsa përqindja më e vogël në Centar Zhupa me 15.76 %, transmeton TetovaSot.
Pas Krivogashtani, përqindja më e madhe e votuesve gjendet në Novaci, 48.36 %, Demir Kapi, 47.02 % dhe në Karposh, 45.46 %./TetovaSot/