Dëshironi ti befasoni të afërmit me ëmbëlsirë, ja receta (Video)

Nëse dëshironi që ti befasoni të afërmit tuaj në festat e tyre të veçanta, atëherë kjo është ëmbëlsira që do të ua plotëson çdo shije.

Në videon në youtube e keni recetën dhe mënyrën e përgatitjes.