Bayern Munich i ka dhënë lamtumirën Philipp Lahmit.

Mbrojtësi gjerman ka vendosur të pensionohet nga futbolli, dhe sot ka zhvilluar ndeshjen e fundit.

Skuadra bavareze është përkujdesur që t’i organizojë një lamtumirë emocionuese kapitenit të tyre.

Por në mesin e gjithë kësaj, ata ia bënë atij edhe një dhuratë qesharake, një mbajtëse speciale për pajiset e golfit, sport ky shumë i pëlqyer nga Lahm.