Disa këshilla se si mund të shmangni ngrirjen e karburantit në këto temperatura të ulëta

Për të shmangur problemin e ngrirjes së karburantit dhe problemet e mëdha që po i shkakton ky i ftohtë tek makinat, përdorni këto këshilla.

Për shkak të temperaturave shumë të ulëta që po mbizotërojnë këto ditë, shumë pronarë të makina kanë përjetuar problem me ngrirjen e karburantit, por për fat të mirë ky problem mund të zgjidhet shumë shpejt.

Një nga mënyrat më të mira për të shmangur ngrirjen e karburanteve është që ta mbushni rezervuarin e naftës të tërin pasi po të ketë më pak naftë ekziston më shumë mundësia që acari ta ngrijë atë.

Gjithashtu, ju mund të merrni lëng të gatshëm e cila ndihmon në parandalimin e ngrirjes dhe bllokimin e tubacionit të karburantit.

Nëse ju nuk keni vend për ta parkuar makinën brenda diku në garazh, por makinës suaj i duhet të qëndrojë një kohë të gjatë e parkuar në një hapësirë të jashtme, atëherë preferohet që të  ndizet makina më shpesh gjatë ditës dhe natës, në mënyrë që të mos harxhohet akumuluesi