Ai është një nga meshkujt më të pashëm shqiptarë, i famshëm, i dashur dhe shumë xhentil. Model për të rinjtë dhe ëndërr e shumë femrave. Nuk tregon se është i dashuruar, por thotë se është i lumtur, dhe njihet për lidhjet e shumta dashurie me femra jo vetëm shqiptare por edhe të huaja.

Flitet se në kohë të ndryshme aktori shqiptar ishte në lidhje me këto femra të njohura për ju, mirëpo përderisa asnjëra nga këto lidhje nuk u konfirmua nga aktori shqiptar, këto mbeten vetëm thashetheme.