Dita e mësimit në gjuhën turke – 21 dhjetori të vitit 2016 (e mërkurë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët pjesëtarë të bashkësisë turke në Republikën e Maqedonisë, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria të gjithë qytetarëve, pjesëtarë të bashkësisë turke në Republikën e Maqedonisë ua urojnë Ditën e mësimit në gjuhën turke.