Djali i Donald Trump ka bërë një gabim të madh gjatë votimit

Djali i Donald Trump ka qenë një nga votuesit më të zjarrtë sot në Shtetet e Bashkuara, kur i ati i tij është në garë për President, por ka bërë një gabim të madh.

Ai ka plotësuar formularin dhe ka postuar në Twitter një foto të tij…

që është e ndaluar në shtetin e New York-ut.

NYMag.com shkruan që një foto e votës mund të gjobitet me 1,000 $ deri në një vit burg, që do të thotë që nuk ia vlen fare. Në Shqipëri, e kuptojnë këtë djalë!

f3976e889ca69847173b8dacee31d56f