Ka disa rroba që asnjë grua në botë nuk  i pëlqen, edhe në qoftë se ato vishen nga mashkulli më tërheqës dhe më i bukur në botë.

Megjithatë, shumica e grave nuk e shprehin këtë mospëlqim me “zë” nga  frika  se mos e bëjnë të ndihet keq mashkullin, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë është një listë e veshjeve që mund të jenë në garderobën e një mashkulli por që gratë nuk i pëlqejnë aspak.

Rezultatet janë të rëndësishme që të merren parasysh!

Një bluzë shumë e hapur

Pantollona të shkurtër, më shumë se sa zakonisht

 

Bluza me mbishkrime dhe slogane të ndryshme

 

 
Papuqe plazhi

 
Bluzë dhe jelek klasik

 
Rrypa të mëdhenj, shumë të mëdhenj

 
Kostum i gjerë

 
Veshje me ngjyrë rozë

 
Xhinse shumë të ngushta

 
Bizhuteri

 
 
 
Dhe asesi…çorape me sandale