Parlamenti dje pasdite ka miratuar unanimisht ndryshimet e propozuara në Kodin Penal që parashikojnë sanksione për falsifikim dhe shitje në mënyrë të paligjshme të biletave për Super-Kupën e UEFA-së që do të mbahet më 8 gusht të këtij viti në Shkup.
Ligji u propozua me procedurë të shkurtuar nga katër grupet parlamentare.

Ndryshimet në plotësimet bëhen më qëllim për të përmirësuar rregullat për organizim sa më të suksrshëm të këtij evinimenti, si dhe me për të parandaluar falsifikimin dhe shitjen e biletave të paligjshme dhe për shkak një gjë e tillë deri më tani nuk a qenë e rregulluar me ligj, ka shpjeguar njëri nga nënshkruesit e propozimit, Tomisllav Tuntev.