Një nga drejtorët e ndërmarrjes “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” nga VMRO-DPMNE, vazhdimisht i thërret aktivistët partiak dhe të punësuarit në administratë për të dalur në protesta.

Drejtori Toni Jarevski nga kuadrot e VMRO-DPMNE-së vazhdimisht fton aktivistët partiak që ti bashkangjiten protestave që po mbahen në Shkup, më saktësisht sonte para qeverisë.