Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka shkuar me biçikletë në hapjen e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork.

Siç shihet në fotot e publikuara nga vetë ai në rrjetet sociale, atë e kanë shoqëruar dhe kolegët të cilët kanë lëvizur me biçikletë.

“Duke ecur me biçikletë për në OKB, për të vënë dukje rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit dhe promovimin e ndërgjegjësimit për mjedisin”- ka shkruar Abazoviq krahas fotove të postuara në Twitter.