Dy kumanovar ia vjedhin babait të tyre në shtëpi 20 mijë dollar dhe 400 mijë denarë

SPB Kumanovë ka ngritur padi penale kundër I.S.(29) dhe A.S.(17), dytë nga Kumanova për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ vjedhje “.

Me 30.01.2019 rreth orës 16.00 të paditurit kanë kryer një vjedhje në shtëpinë e babait të tyre R.S.(65) në rrugën “Dragi Shutevski” ku ia kanë vjedhur 20.000 dollar dhe 400.000 denar.