Sot ka ndërruar jetë 40-vjeçari I.T i përkatësisë maqedonase që dje është hedhur nga kati i tetë i ndërtesës në te cilën kishte jetuar në bllok 82 në Tetovë.

Burimi anonime për Pa Censurë që e kanë njohur të ndjerin kanë raportuar se I.T nuk ka shfaqur shenja të depresionit dhe janë te habitur për gjestin e bërë të tij.Pa Censurë