Zgjedhja e presidentit të SHBA-së, Donald Trump në krye të shtetit, ishte parashikuar shumë vite më parë. Bëhet fjalë për një film vizatimor i publikuar në internet.

Filmi i animuar më i ndjekur në gjitë botën, “Simpsons” para 16 vitesh kishte parashikuar zgjedhjen e Donald Trumpit si president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, transmeton Indeksonline

Në disa pjesë të këtij epodiosdi shihet Trump i ulur në Zyrën Ovale. Më poshtë e keni videon dhe disa foto:

TEM