Foshnja ka lindur në një spital në jug të Indisë, dhe mjekët menjëherë kanë sugjeruar operacion ndaj foshnjës së lindur me katër këmbë dhe dy penis, për t’i mundësuar jetë normale.

Prindërit Lalitala (23) dhe Kenabas (26) së pari nuk e refuzuan, duke pretenduar të jenë të bekuar me një fëmijë të tillë, transmeton TetovaSot.

Por më vonë ranë dakord për të kryer operacion ndaj foshnjës, dhe për shkak se ata vijnë nga familje të varfra, shpresojnë se spitali vetë do të financojë operacionin e shtrenjtë.

Nëna kishte një shtatzëni krejtësisht normale dhe lindja e saj nuk ka pretenduar në deformime të tilla, sidomos që fëmija i tyre i parë, ka lindur tre vjet më parë dhe është plotësisht i shëndetshëm.