E vetmja gjё qё nuk duhet tё bёni kur vishni doreza

Xhup i trashё, shall, kapuç, doreza dhe gati pёr tё dalё nga shtёpia. Ditё si kjo e sotmja nuk mund tё fillojnё ndryshe.

Gjithsesi tё gjitha ato qё u pёrmendёn mё sipёr janё aksesorёt e domosdoshёm tё dimrit, edhe pse ne herё pas here bёjmё disa gabime kur i veshim. Gabime qё mund tё sjellin pasoja negative, kryesisht nё lёkurёn e fytyrёs sonё. Ja pse…