Me afrimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 11 qershorit, shumë nga partitë politike në vend kanë lidhur koalicion.

E nga dëshira për tu lidhur me dikë tjetër për të arritur diçka më të mirë janë prekur edhe artistët e estradës, dhe kjo jo vetëm për të bashkëpunuar për ndonjë projekt

Reperi i njohur 2 Ton ka publikuar së fundmi një fotografi në llogarinë personale në Instagram, në mbishkrimin e së cilës ka shkruar fjalën “koalicion”.

Në fotografi gjendet djali i xhaxhait të tij Argjenti, i cili i shtrëngon dorën reperit, ndërsa ‘koalicion’ duke të jetë thjeshtë një përshkrim satirik që 2 Ton ka vendosur t’ia lë fotografisë.