Pas ambasadës franceze edhe ajo ruse ka kërkuar masa shtesë të sigurisë.

MPB-ja është përgjigjur dhe ka rritur masat e sigurisë në institucionet dhe objektet e rëndësishme, për shkak të informatave se po përgatitet akt terrorist.